Linnuliha retseptid

Karrikana 

Toidutare, 16. november 2007, 13:58
Marineeritud karrikana ahjuvormis

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk kanakoivad
MARINAAD
0.5 sl karripulber
0.375 tl sool
0.25 tl jahvatatud vürtsköömneid
0.5 tk küüslauguküüs
0.25 tk sidrunimahl
1 dl keefir

Valmistamine
Pane kanakoivad suuremasse kilekotti. Sega marinaadiained ja vala marinaad kilekotti. Raputa hästi läbi ja lase vähemalt 2 tundi seista. Tõsta koivad ahjuvormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 35–40 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee