Linnuliha retseptid

Kana-suitsujuustusupp 

Toidutare.ee, 26. november 2007, 13:43
Maitsev kanasupp rõõsakoore ja suitsujuustuga

Kogus: ühele

Koostisosad
3 tk kanakints
2 l vett
1 tk porgand
2 tk sibul
1 sl või
4 tl jahu
2 dl rõõsk koor
200 g suitsujuust
sool
must pipar
hakitud petersell

Valmistamine
Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel kuumusel u 30 minutit. Tõsta puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad ja lõika ribadeks. Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda u 10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta. Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee