India köök

Karulauk India moodi 

Toidutare, 3. märts 2009, 10:08
India moodi karulaugukaste sobib hästi basmatiriisi või kartulitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Karulauk
2 tk Sibul
3 cm värsket juurt Ingver
1 tk Küüslauk
2 sl sulatatud või
Tšillipulber
0.5 tl jahvatatud ristköömen
0.5 tl jahvatatud kurkum(kollajuur)
0.5 tl (jahvatatud) Koriandriseemned
2 dl rõõsk koor
sool

Valmistamine
Peske karulauk ja tupsutage kuivaks. Koorige sibulad ja lõigake õhukesteks ratasteks. Koorige ingver ja küüslauk ning hakkige hästi peeneks. Kuumutage või ja röstige vürtse lühikest aega tugeval kuumusel, lisage sibulad, küüslauk ja ingver ning hautage need keskmisel kuumusel pehmeks. Lisage karulauk ja laske ettevaatlikult segades kokku vajuda ( nagu spinat ), lisage koor, laske keema tõusta, maitsestage soolaga ning serveerige kohe. Kuumutamisel väheneb karulaugu aroom, seetõttu tuleks seda kuumutada võimalikult lühikest aega. Selline kaste sobib hästi basmatiriisi või kartulitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee