Salati retseptid

Pastaliblikad karulaugukastmega 

Toidutare, 21. mai 2007, 19:26
Pastasalat karulaugukastme, kirsstomatite ja oliividega.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g liblikakujuline pasta
200 g kirsstomatid
mõned mustad oliivid
KASTE
40 g Karulauk
3 sl Balsamiäädikas
8 sl oliivi- või taimeõli
1 sl Majonees
1 sl Jogurt
1 sl Ketšup
sool või ürdisool
Must pipar

Valmistamine
Keetke pasta, salati jaoks ei pea see päris pehme olema. Kurnake, loputage külma veega ja laske jahtuda. Peske ja poolitage kirsstomatid. Peske karulaugulehed, tupsutage kuivaks, lõigake varred ära, hakkige lehed väikesteks tükkideks ja segage hästi teiste kastme ainetega. Segage jahtunud pasta kastmega ja kaunistage kirsstomatite ning mustade oliividega. Siia juurde sobib värske, peenelt riivitud Parmesani juust. Salati maitse muutub veelgi paremaks pärast mõnetunnist külmkapis seismist. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee