Karulaugurullid maitserohelise-toorjuustukreemiga
Kogus: ühele
Koostisosad
10 lehte Karulauk
Murulauk
250 g (rasvane) Toorjuust
sool, pipar
45 tk(umbes) karulaugulehed rullikeeramiseks
rullide kinnitamiseks varrega karulauguõisikud
Valmistamine
Peske 10 karulaugulehte ja murulauk, tupsutage kuivaks ja hakkige peeneks. Segage toorjuustuga ühtlaseks massiks ja maitsestage soola ning pipraga. Peske ka rullideks mõeldud karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake varred ära. Asetage lehed kolmekaupa ( kolm lehte ülestikku ) tööpinnale, tõstke igaühele 1-2 sl maitserohelisega toorjuustu ja keerake neist rullid või tehke pakikesed. Kinnitage rullid või pakikesed õisikuvartega, selleks tehke enne hambatikuga auk ette. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)