Retseptid

Karulaugurullid maitserohelise-toorjuustukreemiga 

Toidutare, 21. mai 2007, 18:42
Suurepärane eelroog ja menukaup! Säilib külmkapis 1-2 päeva.

Kogus: ühele

Koostisosad
10 lehte Karulauk
Murulauk
250 g (rasvane) Toorjuust
sool, pipar
45 tk(umbes) karulaugulehed rullikeeramiseks
rullide kinnitamiseks varrega karulauguõisikud

Valmistamine
Peske 10 karulaugulehte ja murulauk, tupsutage kuivaks ja hakkige peeneks. Segage toorjuustuga ühtlaseks massiks ja maitsestage soola ning pipraga. Peske ka rullideks mõeldud karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake varred ära. Asetage lehed kolmekaupa ( kolm lehte ülestikku ) tööpinnale, tõstke igaühele 1-2 sl maitserohelisega toorjuustu ja keerake neist rullid või tehke pakikesed. Kinnitage rullid või pakikesed õisikuvartega, selleks tehke enne hambatikuga auk ette. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee