Salati retseptid

Kevadine salat karulauguga 

Toidutare, 21. mai 2007, 18:33
Kevadine roheline salat vinegrettkastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g noor spinat
1 tk peasalat
60 g heledad võilillelehed
60 g lehti Karulauk
2 tk keskmine suviporgand
mõned kirikakraõied
KASTE
4 sl šerriäädikas
1 kuni 2 tl Dijoni sinep
sool, pipar
10 sl viinamarjaseemneõli

Valmistamine
Peske spinat korralikult, sorteerige, lõigake varred ära ja tupsutage kuivaks. Peske peasalat, võilillelehd ja karulauk ning tupsutage kuivaks. Puhastage ja koorige porgandid ning lõigake õhukesteks ribadeks. Segage äädikas sinepi, soola ja pipraga, segage juurde õli. Jaotage peasalat, võilillelehed, karulaugu- ja porgandiribad dekoratiivselt taldrikutele ning niristage peale vinegrettkaste. Serveerige kirikakraõitega kaunistatult. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee