Supiretseptid

Karulaugu-sibulasupp 

Toidutare, 21. mai 2007, 17:50
Püreeritud karulaugu-sibulasupile võib lisada suitsuforelli või vinnutaud loomaliha.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g lehti Karulauk
mõned karulaugusibulad
4 tk Šalottsibul
40 g Või
7.5 dl köögiviljapuljong
2 dl rõõsk koor
sool, pipar
50 g Crème fraîche

Valmistamine
Peske karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake peenteks ribadeks. Peske ja puhastage karulaugusibulad. Koorige šalottsibulad ning lõigake need ja karulaugusibulad väikesteks tükkideks. Kuumutage või potis, hautage selles karulaugu- ja šalottsibulad, valage juurde puljong ja laske keskmisel kuumusel umbes 8 minutit keeda. Lisage karulaugulehed, kuumutage veel lühikest aega ja püreerige mikseriga. Lisage koor ja maitsestage supp soola ning pipraga. Tõstke taldrikutesse ja serveerige vähese créme fraiche´ga garneeritult. Supile võib lisada 80 g ribadeks lõigatud suitsuforelli või vinnutatud loomaliha ( basturma ). Sel juhul võib créme fraiche ära jätta. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee