Kalatoitude retseptid

Küpsetatud tomatiräimed 

Toidutare, 2. jaanuar 2009, 12:44
Küpsetatud tomatiräimedFoto: Jaan Heinmaa
Maitsvad räimerullid, mida võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg terved räimed
600 g (või räimefileed)
200 g tomatipüree
1 dl vesi
2 sl veini- või õunaäädikas
2 sl Õli
1 tl Sool
1 tk (suur) Sibul
jahvatatud valge pipar
0.5 tl purustatud must pipar

Valmistamine
Määri ahjuvorm rasvainega. Keera fileeritud räimed rulli, nahk seespool, ning lao ahjuvormi, liitekohad all. Raputa peale soola. Haki sibul peeneks ja hauta õlis läbipaistvaks, sega ülejäänud ainetega ning kalla vormi kalarullide peale. Küpseta ahjus 225°C juures ahjurestil 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee