Kalatoitude retseptid

Marineeritud räimerullid 

Toidutare, 2. aprill 2008, 13:54
Eestlastele ammusest ajast tuttav roog, mis väärib praeguri proovimist.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg terved räimed
600 g või räimefileed
2 sl jäme sool
MARINAAD
3 dl vesi
1.5 dl 10% äädikas
3 sl suhkur
2 lehte Loorber
0.5 tl terveid teri Valge pipar
0.5 tl Vürts
2 tk (väikest) Sibul
2 tk Porgand

Valmistamine
Lao fileed kihtidena kaussi, raputa vahele soola ja lase mõned tunnid maitsestuda. Aja vesi keema, lisa suhkur, õhukesed sibularõngad ja porgandikettad, keeda 5 minutit. Pane juurde äädikas ja vürtsid, tõsta keedunõu pliidilt ning lase 10 minutit kaane all haududa. Korja pipraterad ja loorber välja, jahuta marinaad. Pühi räimedelt sool maha, keera fileed rulli ning lao purki, pane vahele sibulat ja porgandit. Kalla marinaad peale, lase jahedas päev-paar maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee