Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg terved räimed
600 g või räimefileed
2 sl jäme sool
MARINAAD
3 dl vesi
1.5 dl 10% äädikas
3 sl suhkur
2 lehte Loorber
0.5 tl terveid teri Valge pipar
0.5 tl Vürts
2 tk (väikest) Sibul
2 tk Porgand
Valmistamine
Lao fileed kihtidena kaussi, raputa vahele soola ja lase mõned tunnid maitsestuda. Aja vesi keema, lisa suhkur, õhukesed sibularõngad ja porgandikettad, keeda 5 minutit. Pane juurde äädikas ja vürtsid, tõsta keedunõu pliidilt ning lase 10 minutit kaane all haududa. Korja pipraterad ja loorber välja, jahuta marinaad. Pühi räimedelt sool maha, keera fileed rulli ning lao purki, pane vahele sibulat ja porgandit. Kalla marinaad peale, lase jahedas päev-paar maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)