Kalatoitude retseptid

Räimerullid suitsulõhega 

Toidutare, 17. detsember 2009, 11:00
Räimerullid suitsulõhega Jaan Heinmaa
Kasutades kaunistamiseks suitsulõhet, saad räimedest valmistada ka maitsva piduroa. Serveeri jahtunult külmlaual või soojalt äsjakeedetud kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Räimefilee
1 tl Sool
jahvatatud must pipar
1 kuni 2 sl terav magus sinep
1.5 dl (10%) Hapukoor
1 dl kohvikoor
2 sl hakitud till
100 g suitsulõhe
2 sl Riivsai

Valmistamine
Loputa ja kuivata räimefileed. Tõmba ära selgroog, maitsesta lihapool soola-pipraga. Rulli kalad kokku, nahk väljaspool, ning tõsta võitatud ja soolaga kergelt üleraputatud ahjuvormi. Sega omavahel sinep, hapukoor, koor ja till, vala rullidele. Lõika lõhe ribadeks ning jaota samuti rullidele. Puista peale riivsai ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee