Ürdiräimed hapukoorekastmes
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g Räimefilee
5 dl vesi
1 sl Sool
1 sl suhkur
1.5 sl 30% äädikas
KASTE
2 dl Hapukoor
3 küünt Küüslauk
2 sl Sinep
ühe sidruni mahl
1 dl(tükeldatud) Aedtill
1 dl(tükeldatud Murulauk
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
Valmistamine
Leota fileesid üleöö soola, suhkru ja äädikaga maitsestatud leemes. Nõruta ja kuivata kalad. Sega hapukoore hulka purustatud küüslauguküüned, sinep, sidrunimahl, tükeldatud ürdid ja maitseained. Pane fileed kastmesse, sega läbi ning lase mõned päevad külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)