Kalatoitude retseptid

Ürdiräimed hapukoorekastmes 

Toidutare, 3. november 2008, 10:41
Ürdiräimed II Jaan Heinmaa
Maistvad ürdiräimed sobivad koos keedetud kartuliga lõuna- või õhtusöögiks. Tee räimed valmis paar päeva enne söömist.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Räimefilee
5 dl vesi
1 sl Sool
1 sl suhkur
1.5 sl 30% äädikas
KASTE
2 dl Hapukoor
3 küünt Küüslauk
2 sl Sinep
ühe sidruni mahl
1 dl(tükeldatud) Aedtill
1 dl(tükeldatud Murulauk
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar

Valmistamine
Leota fileesid üleöö soola, suhkru ja äädikaga maitsestatud leemes. Nõruta ja kuivata kalad. Sega hapukoore hulka purustatud küüslauguküüned, sinep, sidrunimahl, tükeldatud ürdid ja maitseained. Pane fileed kastmesse, sega läbi ning lase mõned päevad külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee