Kalatoitude retseptid

Rosee pipra räimed 

Toidutare, 3. november 2008, 11:04
Rosee pipra räimedFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev soolane suutäis, mille võiks valmis teha mõned päevad varem, et räimed jõuaksid maitsestuda.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Räimefilee
1.5 sl 30% äädikas
5 dl vesi
KASTE
3 cm värske ingverijuur
(võid kasutada ka pulbrit)
3 tl Rosépipar
1 kimp Aedtill
1 dl Õli
4 sl õunaveiniäädikas
3 sl vedel mesi
0.5 tl Valge pipar
2 tl Sool

Valmistamine
Poolita räimefileed ja leota neid 4 tundi äädikavees. Riivi kastme jaoks ingverijuur ja purusta roseé pipar, haki till. Sega kokku kastmeained ning vala nõrutatud fileedele, lase enne serveerimist mõned päevad maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee