Kalatoitude retseptid

Rosee pipra räimed 

Toidutare, 3. november 2008, 11:04
Rosee pipra räimedFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev soolane suutäis, mille võiks valmis teha mõned päevad varem, et räimed jõuaksid maitsestuda.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Räimefilee
1.5 sl 30% äädikas
5 dl vesi
KASTE
3 cm värske ingverijuur
(võid kasutada ka pulbrit)
3 tl Rosépipar
1 kimp Aedtill
1 dl Õli
4 sl õunaveiniäädikas
3 sl vedel mesi
0.5 tl Valge pipar
2 tl Sool

Valmistamine
Poolita räimefileed ja leota neid 4 tundi äädikavees. Riivi kastme jaoks ingverijuur ja purusta roseé pipar, haki till. Sega kokku kastmeained ning vala nõrutatud fileedele, lase enne serveerimist mõned päevad maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.