Kalatoitude retseptid

Kalapallid 

Toidutare, 20. juuni 2008, 12:41
Kalapallid Jaan Heinmaa
Suviselt kerge eine, mida on hea kaasa võtta ka piknikule.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g haugi,tursa või ahvena filee
4 viilu koorikuta sai
1 dl rõõsk koor
1 dl vett+1 kalapuljongikuubik
2 tk Muna
Aedtill
Murulauk
10 tk must oliiv
0.25 tl tabasco kaste
vajadusel sool

Valmistamine
Lahusta puljongikuubik kuumas vees, lase jahtuda. Töötle ained köögikombaini või hakklihamasinaga ühtlaseks seguks ning maitsesta vajadusel soolaga. Võta segust kahe märja lusikaga pallikesed, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta eelsoojendatud ahjus 200°C juures 15 minutit. Paku juurde kuumi keedetud kartuleid ja külma kastet, mis on valmistatud hapukoorest, majoneesist, tükeldatud marineeritud kurgist ja suvisest maitserohelisest. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee