Salati retseptid

Torteliinisalat 

Toidutare, 22. august 2008, 14:53
Torteliinisalat Jaan Heinmaa
Valmista vahelduseks tavapärasele kreeka salatile tortelliinidega kreekapärane salat. Soovi korral lisa kastmele teravust küüslauguküüntega. Kui värsket spinatit saadaval pole, jäta see retseptist välja.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk (400 g) juustutäidisega tortelliinid
100 g värsked spinatilehed
250 g fetajuust
2 tk Punane sibul
KASTE
1 dl Oliiviõli
ühe sidruni mahl
0.5 dl punaveiniäädikas
2 sl hakitud petersell
1 tl Pune (kuivatatud)
2 sl või värske hakitud pune
1 tl Sool

Valmistamine
Keeda tortelliinid rohkes vees pehmeks ja nõruta. Sega kastmeks kokku oliivõli, sidrunimahl, veiniäädikas, petersell, pune ja sool. Vala kaste tortelliinidele ning lase külmkapis seista vähemalt 2 tundi. Sega vahetult enne serveerimist hulka spinatiribad, fetajuustu kuubikud ja sibularõngad. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee