Gluteenivabad retseptid

Penne suvikõrvitsa ja ricotta'ga 

Toidutare, 20. juuni 2012, 04:35
Penne suvikõrvitsa ja ricottagaFoto: Jaan Heinmaa
20 minutiga valmib maitsev pastaroog itaaliapärase ricotta juustu ja köögiviljadega, mida on hautatud valges veinis.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g penne
1 tk keskmine suvikõrvits
3 küünt Küüslauk
3 sl Õli
Sool
Must pipar
1 dl Valge vein
200 g Ricotta
1.5 dl(hakitud) Basiilik (värske)
2 dl peale riivitud parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Viiluta suvikõrvits. Kuumuta pannil õli ning pruunista suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt. Lisa purustatud küüslauk ja prae veel paar minutit, maitsesta soola-pipraga. Kalla juurde vein ning hauta madalal kuumusel 10 minutit. Keeda penne soolaga maitsestatud vees pehmeks ja nõruta. Sega juurde suvikõrvits, ricotta ja hakitud basiilik. Serveerimisel raputa peale riivitud Parmesani juustu. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee