Päevaretsept

Spagetid tomati ja kitsejuustuga 

Toidutare, 15. november 2010, 08:17
Spagetid tomati ja kitsejuustuga Jaan Heinmaa
Tomatikaste koos kitsejuustu ja spagettidega sobib nii argiõhtul nautimiseks kui ka peolauale koos klaasi veiniga. Kes kitsejuustu ei armasta, võib kasutada erinevaid sinihallitusjuustusid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Spagetid
3 küünt Küüslauk
1 kaun väike punane tšillipipar
2 sl Oliiviõli
2 purki Purustatud tomatid
0.5 tl Pune (kuivatatud)
Sool
Must pipar
suhkur
1 sl Palsamiäädikas
2 sl (värske) Pune
100 g kitsejuust

Valmistamine
Tükelda küüslauk ja tšillipipar, kuumuta 1,5 sl oliivõlis. Lisa tomatikonservid, maitsesta soola, pipra, pune ja vähese suhkruga ning hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades 20-25 minutit. Keeda samal ajal spagetid ja nõruta, kalla tagasi potti ning sega ülejäänud oliivõliga. Sega hulka palsamveiniäädikas. Vala potti ka valmis tomatikaste, lisa tükeldatud värske pune ja pudista peale kitsejuust. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee