Päevaretsept

Tagliatelle kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes 

Angeelika Kang, 1. detsember 2010, 10:51
Tagliatelle kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes Jaan Heinmaa
Päikesekuivatatud tomatid annavad koorekastmele itaaliapärase hõrgu maitsenüansi. Soovi korral lisa kastmesse ka küüslauku või küüslaugupipart.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g (või spagetid) Tagliatelle
1 kuni 2 küünt Küüslauk
7 kuni 8 tk päikesekuivatatud tomatid
3 dl vahu- või toidukoor
1 sl päikesekuivatatud tomatite õli
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Basiilik (värske)
Parmesani

Valmistamine
Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Kuumuta purustatud küüslauku kastruli põhjas päikesekuivatatud tomatite õlis 1-2 minutit. Lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja koor, kuumuta üheskoos veel kord läbi. Maitsesta soola-pipraga. Nõruta pasta ning vala peale kaste, sega segamini. Serveerimisel puista roale riivitud Parmesani juustu ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee