Küpsetised

Kohupiima-ananassikook II 

Toidutare, 18. november 2008, 11:55
Kohupiima-ananassikook IIFoto: Jaan Heinmaa
Mahlane kohupiima-ananassikook sobib hästi lihavõttelauale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PÕHI
100 g Või
1 dl suhkur
1 tk Muna
1.5 dl Jahu
1 dl Kartulijahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
0.5 tl Sool
1 sl vesi
TÄIDIS
1 väike purk ananassitükid omas mahlas
200 g kohupiim
1 dl Hapukoor
poole sidruni mahl
1 sl Kartulijahu
0.5 dl suhkur

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa muna. Sega omavahel jahu, kartulijahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja sool. Lisa kuivained võivahule. Lisa vesi ja sega tainas ühtlaseks. Määri tainas võitatud 24 cm läbimõõduga või pikliku vormi põhja ja äärtele. Sega nõrutatud ananassitükid, kohupiim, hapukoor, sidrunimahl, kartulijahu ja suhkur. Vala segu vormi ja küpseta 40 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee