Kalatoitude retseptid

Lõhe norrapäraselt 

Toidutare, 7. veebruar 2008, 08:11
Hõrk ja mahlane kalaroog, mille kõrvale norrakad serveerivad hautatud köögivilja ja kartuleid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
800 g Lõhefilee
5 tera Must pipar
1 sl Sool
3 kuni 4 lehte Loorber
1 l vesi

Valmistamine
Pane külma vette pipraterad, sool ja loorberilehed, lase keema. Keera kuumus maha ning tõsta vette portsjoniteks lõigatud lõhefilee. Hoia seal 15-20 minutit. NB! Ära keeda!. Serveeri kala keedetud kartulite või riisi ja hautatud köögiviljaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee