Kalatoitude retseptid

Kala-köögiviljahautis 

Toidutare, 9. oktoober 2008, 06:14
 
Ühepajatoit kala ja köögiviljadega valmib kiirelt ning sobib hästi argiõhtuks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 20 minutitHautamiseks 20 minutit

Koostisosad
600 kuni 700 g kalafilee (nt koha,ahven)
2 tk Porgand
7 kuni 8 tk Kartul
2 tk Sibul
50 g Või
175 g Tomatipasta
3.5 dl vesi
hakitud petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kalafilee kuubikuteks. Koori porgandid ja kartulid ning lõika samuti kuubikuteks. Haki sibulad. Sulata potis või ning pruunista selles sibulad, porgandid ja kartulid. Lisa tomatipasta ja kuum vesi, maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 15 minutit. Pane juurde kalatükid ja hauta veel 5 minutit. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee