Aedviljade ja lõhega vokiroog
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 15 minutitPraadimiseks 15 minutit
Koostisosad
500 g (filee) Lõhe
1 tk keskmine suvikõrvits
2 tk Porgand
1 tk Paprika
1 küüs Küüslauk
1 sl (hakitud juur) Ingver
3 sl Sojakaste
3 sl vesi
2 sl (magus) Tšillikaste
Sool
Must pipar
Õli
Valmistamine
Lõika kala väikesteks tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Peenesta ingver ja küüslauk. Viiluta õhukeselt paprika, suvikõrvits ja porgandid. Kuumuta vokkimispannil õli. Pane aedvili, küüslauk ja ingver pannile ning prae segades 5 minutit ( soovi korral kauem ). Lisa kala ja kuumuta veel mõni minut. Sega vesi, tšilli- ja sojakaste ning kalla toidule. Serveeri riisi või nuudlitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)