Kalatoitude retseptid

Sidrunikala 

Toidutare, 10. detsember 2009, 12:08
 Jaan Heinmaa
Mahlane sidrunimaitseline kalapraad valmib kiiresti. Koori kindlasti sidrunid, sest koor muudab roa mõruks. Serveeri riisiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 15 minutitKuumutamiseks 15 minutit

Koostisosad
1 tk Sibul
0.5 dl Õli
600 g kalafilee (koha,ahven vm valge kala)
1 sl (valge) Veiniäädikas
2 tl suhkur
poole sidruni mahl
2 tk Tomat
1 tk Sidrun
0.5 dl kuum vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori ja viiluta sibul. Kuumuta õli kõrgema äärega pannil ning pruunista seal sibul. Tükelda kalafilee. Pane kalatükid sibula peale, raputa üle soola-pipraga. Sega kokku äädikas, suhkur ja sidrunimahl, vala pannile. Viiluta kooritud sidrun ning tomatid, aseta kalatükkidele. Vala peale kuum vesi ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee