Kalatoitude retseptid

Lihtsad kalakotletid 

Toidutare, 4. märts 2011, 12:44
Lihtsad kalakotletid Jaan Heinmaa
Kala, mis ei kuulu just paljude laste lemmikute hulka, muutub sellisel kujul neile hoopis vastuvõetavamaks. Hakklihamasina abil kaovad ka kõige väiksemad luud. Kalakotletid maitsevad hästi nii kuumalt kui ka külmalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 15 minutitPraadimiseks 15 minutit

Koostisosad
400 g Valge või punane kalafilee (näiteks heik, lõhe või forell)
1 spl kartulijahu
1 tk muna
100 g toorjuust
1 dl hakitud ürdid(till,petersell,murulauk)
sool
valge pipar

Valmistamine
Tükelda puhastatud kalafilee noaga või aja läbi hakklihamasina. Sega ülejäänud ained kala hulka. Vormi segust väikesed kotletid ja prae mõlemalt poolt kuldkollaseks. Serveeri koos keedetud kartulitega. Kastme võid keeta tomatipüreest ja köögiviljadest. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee