Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit
Koostisosad
300 g (fileed) Forell
7 dl Kalapuljong
1 tk Porrulauk
2 tk Porgand
1 vars Varsseller
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 dl Valge vein
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika forellifilee väikesteks tükkideks ja maitsesta soola-pipraga. Valmista kalapuljongikuubikust leem ning pane sinna kalatükid, viilutatud porru, porgandid, seller, sibul ja küüslauk. Lisa vein ning lase 10 minutit väiksel tulel keeda. Need, kes ei pea esmatähtsaks kalasupi klaari leent, võivad pärast tulelt võtmist selle hulka segada ka 1 dl kohvikoort, kuhu on klopitud 2 munakollast. Maitseb oivaliselt. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)