Kalatoitude retseptid

Lihtne kalasupp 

Toidutare, 27. mai 2010, 09:49
Lihtne kalasupp Jaan Heinmaa
Kui mõtiskletakse, mida perele õhtusöögiks pakkuda, siis kalasupp ei tule just esimeste killas meelde. Tasub aga proovida - siinne roog valmib hõlpsalt ning on väga hõrgu ja pehme maitsega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit

Koostisosad
300 g (fileed) Forell
7 dl Kalapuljong
1 tk Porrulauk
2 tk Porgand
1 vars Varsseller
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 dl Valge vein
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika forellifilee väikesteks tükkideks ja maitsesta soola-pipraga. Valmista kalapuljongikuubikust leem ning pane sinna kalatükid, viilutatud porru, porgandid, seller, sibul ja küüslauk. Lisa vein ning lase 10 minutit väiksel tulel keeda. Need, kes ei pea esmatähtsaks kalasupi klaari leent, võivad pärast tulelt võtmist selle hulka segada ka 1 dl kohvikoort, kuhu on klopitud 2 munakollast. Maitseb oivaliselt. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee