Kalatoitude retseptid

Pannkoogid kalaga 

Toidutare, 24. november 2008, 13:52
Pannkoogid kalagaFoto: Jaan Heinmaa
Kui pole viitsimist pisikeste kookidega mässata, võid valmistada ka suured pannkoogid ja hiljem need neljaks jagada või rulli keerata. Nii saad neid samamoodi hapukoore ja kalamarjaga kaunistada.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Muna
5 dl Piim
1.5 dl nisujahu
1 dl Odrajahu
2 sl sulatatud või
1 tl Sool
150 g külmsuitsulõhe
2 dl Hapukoor
2 sl Kalamari

Valmistamine
Sega kausis lahtiklopitud munad ja pool piimakogusest. Kalla hulka nisu- ja odrajahu ning sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud piim, sulatatud või ja sool, sega läbi. Lase tainal pool tundi seista. Küpseta väikesed pannkoogid nii, et paned enne pannile tükeldatud kala ja siis taina ( soovi korral võid teha ka vastupidi - enne tainas ja seejärel kala! ). Kaunista hapukoore ja kalamarjaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee