Hommikusöögi retseptid

Tuunikala-banaanisaiad 

Toidutare, 27. juuli 2008, 20:26
Tuunikala-banaanisaiadFoto: Jaan Heinmaa
Esmapilgul omavahel mittesobivad toiduained annavad kokku pannes ootamatult maitsva tulemuse. Saiad sobivad nii hommikusöögiks kui ka kergeks õhtueineks. Kes banaani ei armasta, võib proovida ananassi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 viilu röstisai
1 väike karp tuunikala vees
1 dl lahja Mahe majonees
0.5 dl 10% hapukoor
2 tk suur banaan
150 g riivitud või viilutatud juust
Sool
Karri

Valmistamine
Aseta saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kurna tuunikala ja jaga saiadele, raputa peale karrit. Sega omavahel hapukoor ja majonees, maitsesta soolaga ning nirista lusika abil kalale. Viiluta banaanid. Aseta kalaga kaetud saiadele banaanilõigud ja siis juust. Küpseta ahjus 200°C juures, kuni juust on sulanud. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee