Linnuliha retseptid

Kanakoivad apelsini-tšillikastmes 

Toidutare, 29. aprill 2008, 07:16
 
Apelsini-tšillikaste annab kanakoibadele kerge tsitrusemaitse ning samal ajal ka pisut teravust.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusteks 30 minutitHautamiseks 30 minutit

Koostisosad
2 tk Sibul
3 sl Õli
8 tk kana poolkoib ilma nahata
2 sl Jahu
3 dl vesi
poole apelsini riivitud koor
kahe apelsini mahl
2 sl Tšillikaste
300 g Šampinjonid
2 sl(hakitud) Petersellilehed
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta pannil 2 sl õli, lisa kooritud ja viilutatud sibulad. Hauta neid madalal kuumusel 10 minutit ning tõsta pannilt ära. Sega jahu 0,5 tl soola ja 0,5 tl pipraga, paneeri poolkoivad saadud segus. Kuumuta pannil ülejäänud 1 sl õli ja pruunista koivad, tõsta potti. Lisa sinna ka vesi, hautatud sibulad, apelsinimahl ja -koor ning tšillikaste, lase keema. Alanda kuumust ja hauta rooga kaane all 25 minutit. Sega hulka viilutatud šampinjonid, maitsesta soola-pipraga ning hauta veel 5 minutit. Vahetult enne serveerimist raputa peale hakitud petersell. Serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee