Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusteks 15 minutitHautamiseks 30 minutit
Koostisosad
3 tk Kanafilee
1 tk Sibul
1 tk Paprika
100 g Šampinjonid
10 tk roheline oliiv
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
2 dl Valge vein
2 dl või kanapuljong
2 sl tomatipüree
1 tl Tüümian
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika kanafileed kuubikuteks. Tükelda sibul ja paprika, viiluta seened ja oliivid. Pane potti purustatud tomatid, vein või puljong ja tomatipüree, kuumuta keemiseni. Lisa kana, sibul, paprika, seened, oliivid ja tüümian. Sega läbi ning hauta kaane all keskmisel kuumusel 30 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)