Linnuliha retseptid

Kana poolkoivad köögiviljaga 

Toidutare, 26. jaanuar 2009, 15:18
Kana poolkoivad köögiviljagaFoto: Jaan Heinmaa
Värviline pajaroog sisaldab ohtralt tervisele kasulikke aineid. Õunte asemel võid pruukida ka ananassi- või virsikukonservi.

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusteks 20 minutitKüpsemiseks 30 minutit

Koostisosad
10 tk kana poolkoib
500 g Kartul
2 tk erinevat värvi paprikad
2 tk Õun
150 g seened
1 tk Sibul
3 dl kanapuljong
2 dl kohvikoor
1 tl suhkur
1 sl Sojakaste
2 tl Maisitärklis
õli praadimiseks
Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar
maitseroheline

Valmistamine
Pruunista kanakoivad pannil, tõsta ahjuvormi ja maitsesta soolaga. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Puhasta ning viiluta paprikad ja õunad. Tükelda seened ja haki sibul. Prae seeni ja sibulat veidi pannil, lisa paprika, kartulid ja õunad. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Kalla peale puljong ja kohvikoor. Lisa suhkur ja sojakaste ning hauta mõni minut. Paksenda maisitärklisega, mis on segatud vähese veega, ning kalla segu koibadele. Küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit. Serveerides puista peale maitserohelist. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee