Linnuliha retseptid

Spinatiga täidetud kanarullid 

Toidutare, 20. aprill 2009, 07:03
Spinatiga täidetud kanarullid Jaan Heinmaa
Valmista igale sööjale 1-2 rulli, serveeri rohelise salati ja riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusteks 30 minutitKüpsemiseks 50 minutit

Koostisosad
150 kuni 200 g värsked spinatilehed
2 dl hakitud roheline sibul
0.25 dl hakitud till
0.5 sl õli praadimiseks
1 küüs(purustatud) Küüslauk
4 tk kanafilee
2 sl sulatatud või
Sool
Must pipar

Valmistamine
Tükelda spinatilehed, haki roheline sibul ja till; kuumuta neid õlis 2 minutit. Alanda kuumust ja lisa küüslauk. Maitsesta soolaga ning hauta, kuni vedelik on aurustunud. Lõika kanafileedesse sügav pikilõige. Vasarda liha õhukeseks, raputa üle soola-pipraga. Kata spinatiseguga ning keera rulli. Määri peale sulatatud võid ja riputa soola-pipart. Keera rullid ükshaaval küpsetuspaberisse nagu kommid. Lao ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit. Ava paber ja küpseta veel 10 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee