Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusteks 20 minutitKüpsemiseks 25 minutit
Koostisosad
4 tk suur kanafilee
75 g Riivjuust
10 tk päikesekuivatatud tomatid
1 peotäis Basiilik (värske)
2 dl Rõõsk koor 10%-line või kookospiim
1 dl Piim
1 dl päikesekuivatatud tomati kaste (Heinz)
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika kanafileed pooleks ja vasarda paksem osa natuke õhemaks. Tee neli taskut, maitsesta need soola ja pipraga. Täida taskud basiilikulehtede, riivitud juustu ja hakitud päikesekuivatatud tomatitega, vajadusel kinnita kokteilitikkudega. Tõsta ahjuvormi. Sega kookospiim, piim ja tomatikaste, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste kanataskute peale ning küpseta ahjus 200°C juures 25 minutit. Kaunista basiilikulehtedega ja serveeri riisiga.Retsept mõeldud 6 sööjale.
Kommentaarid (0)