Linnuliha retseptid

Broileri-suvikõrvitsavorm 

Toidutare, 27. oktoober 2009, 09:38
Broileri-suvikõrvitsavorm Jaan Heinmaa
Kana ja mahedat suvikõrvitsat juustukastmes sobib pakkuda nii iseseisva roana kui ka riisi lisandina.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusteks 25 minutitKüpsemiseks 30 minutit

Koostisosad
400 g broilerifilee viilud
1 tk suvikõrvits
0.5 dl(hakitud) Basiilik (värske)
0.25 tl Must pipar
õli pruunistamiseks
või ahjuvormi määrimiseks
KASTE
3 dl Piim
2 sl Jahu
150 g Riivjuust
0.5 tl Sool
0.25 tl Karri
0.25 tl Valge pipar

Valmistamine
Kastme jaoks mõõda potti piim ja jahu, sega hästi läbi. Kuumuta keemiseni, samal ajal pidevalt segades. Tõsta pott tulelt, lisa sinna riivitud juust ja maitseained. Pruunista kanaviilud pannil õlis ning pane siis võiga määritud ahjuvormi. Lõika suvikõrvits viiludeks ja tõsta kanatükkidele. Puista peale musta pipart ja hakitud basiilikut, vala üle kastmega. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee