Linnuliha retseptid

Koorene kana-pastaroog 

Raili Mikk, 17. mai 2011, 05:33
Koorene kana-pastaroogFoto: Jaan Heinmaa
Selle toidu märksõnadeks on meemarinaad, basiilik ja küüslauk. Viimase kogust võid soovi korral ka suurendada.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g meemarinaadis kanafileetükid
2 sl Magus tšillikaste
3 küünt Küüslauk
200 g Makaronid
1 tk Punane sibul
1 sl õli praadimiseks
1 punt Basiilik (värske)
1 dl Piim
1 dl Hapukoor
Sool
Must pipar
Parmesani v. muu kõva juust

Valmistamine
1. Sega kana hulka peenestatud küüslauk ja tšillikaste, jäta maitsestuma.
2. Keeda makaronid pehmeks.
3. Pruunista pannil õlis tükeldatud sibul. Lisa kanatükid ning prae, kuni need on pehmed. Seejärel lisa hakitud basiilik, piim ja hapukoor, maitsesta soola-pipraga. Viimaks sega hulka makaronid.
4. Serveerimisel riivi peale parmesani.

NIPP!
Isetehtud meemarinaadi vaata siit.