Linnuliha retseptid

Ingverimaitseline kana-kookosesupp 

Toidutare, 8. jaanuar 2010, 07:59
Ingverimaitseline kana-kookosesupp 
Idamaine kreemjas supp sobib neile, kes otsivad põnevaid maitseid. Must leib ja või supi kõrval mõjuvad vastukaaluks koduselt ning nii saab sellest üks mõnus kõhutäis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g Kanafilee
6 dl kanapuljong
1 purk (400 g) Kookospiim
1 tk Punane sibul
1 tk (suur) Porgand
1 sl hakitud ingverijuur
1 kuni 2 küünt Küüslauk
poole sidruni mahl
2 sl kalakaste ( Fish Sauce )
100 g peenikesed nuudlid
0.5 tl (kuivatatud) Koriander
1 tl suhkur
Sool
kaunistuseks värske koriander

Valmistamine
Tükelda porgand, haki sibul, küüslauk ja ingver. Aja kookospiim ning puljong keema, maitsesta soola, suhkru ja koriandriga. Lisa porgand, sibul, küüslauk, ingver, sidrunimahl ja kalakaste, lase mõni minut keeda. Tükelda kanafilee ning lisa supile. Keeda, kuni liha on pehme. Pane juurde nuudlid ja keeda veel, kuni ka need on pehmed. Kaunista värske koriandriga. Serveeri kõrvale musta leiba ja võid. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee