Karrine kanasoust
, 25. jaanuar 2010 09:29
Karrine kanasoustFoto: Jaan Heinmaa
Värvikas ja mahlane roog valmib kiiresti, on tervislik ja toitev.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk kanafilee
1 tk tšillipipra kaun
5 dl kanapuljong
1.5 dl Hapukoor
1 sl Sidrunimahl
1 pakk külmutatud herned
1 purk Mais
2 sl Maisijahu
1 tl Sool
2 tl Karri
4 tk kanafilee
1 tk tšillipipra kaun
5 dl kanapuljong
1.5 dl Hapukoor

1 sl Sidrunimahl
1 pakk külmutatud herned
1 purk Mais
2 sl Maisijahu
1 tl Sool
2 tl Karri
Valmistamine
Lõika kanafileed tükkideks ja pruunista. Maitsesta soola, karri ja hakitud tšillipipraga. Lisa puljong, hapukoor, sidrunimahl, herned ja mais, hauta vähemalt 5 minutit. Roa paksendamiseks sega maisijahu vähese veega ning kalla kastme hulka, ise pidevalt segades. Lase korraks keema tõusta. Serveeri keedetud kartulite või riisiga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.