Linnuliha retseptid

Karrine kanasoust 

Toidutare, 25. jaanuar 2010, 09:29
Karrine kanasoustFoto: Jaan Heinmaa
Värvikas ja mahlane roog valmib kiiresti, on tervislik ja toitev.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk kanafilee
1 tk tšillipipra kaun
5 dl kanapuljong
1.5 dl Hapukoor
1 sl Sidrunimahl
1 pakk külmutatud herned
1 purk Mais
2 sl Maisijahu
1 tl Sool
2 tl Karri

Valmistamine
Lõika kanafileed tükkideks ja pruunista. Maitsesta soola, karri ja hakitud tšillipipraga. Lisa puljong, hapukoor, sidrunimahl, herned ja mais, hauta vähemalt 5 minutit. Roa paksendamiseks sega maisijahu vähese veega ning kalla kastme hulka, ise pidevalt segades. Lase korraks keema tõusta. Serveeri keedetud kartulite või riisiga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee