Lõunasöögi retseptid

Pasta-tuunikalasalat 

Toidutare, 27. märts 2008, 07:28
Maitsev pastasalat valmib kiiresti. Lahjema variandi saad, kui asendad pool majoneesist maitsestamata jogurtiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 kuni 4 dl Meelepärane keetmata pasta
2 karpi( 2 x 185 g) tuunikala vees
1 tk Sibul
2 tk Paprika
2 kuni 3 vart Varsseller
Aedtill
KASTE
3 kuni 4 dl Majonees
2 küünt Küüslauk
2 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda pasta pehmeks, loputa külma veega ja nõruta. Haki sibul, sega nõrutatud tuunikala, tükeldatud paprikate ja selleriga. Valmista majoneesist, purustatud küüslaugust ja sinepist kaste, maitsesta soola-pipraga. Sega pasta kala-paprika-sellerisegu hulka. Kalla peale kaste ning sega hästi läbi. Viimaks lisa hakitud till. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee