Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 15 minutitPraadimiseks 15 minutit
Koostisosad
800 g veisehakkliha
1 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
paneerimiseks jahu
praadimiseks õli
TÄIDIS
8 tk päikesekuivatatud tomat
200 kuni 250 g Mozzarella
0.5 kuni 1 dl(hakitud) Basiilik (värske)
0.25 tl Must pipar
Valmistamine
Maitsesta hakkliha soola, pipra ja paprikapulbriga ning sega korralikult läbi. Jaga liha kaheksaks osaks ja vormi igaühest õhuke kotlet. Täidiseks tükelda päikesekuivatatud tomatid ja viiluta mozzarella. Jaga mozzarellaviilud ja tomatitükid neljale kotletile, raputa peale hakitud basiilikut ja musta pipart. Tõsta peale täidiseta kotletid ning suru servad märgade kätega hoolikalt kokku. Paneeri jahus ja prae mõlemalt poolt 4-5 minutit või kuni pealispind on pruun. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)