Lihatoidu retseptid

Spinati-mozzarella pikkpoiss 

Toidutare, 4. märts 2009, 07:49
Spinati-mozzarell pikkpoiss Jaan Heinmaa
Pikkpoisi küpsetamine võtab küll tund aega, kuid see-eest läheb taina kokkusegamine ja vormimine kiirelt. Kui soovid valmistada pikkpoisi seguhakklihast, võiksid seda küpsetada ilma vormita, siis valgub liigne rasv välja.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusteks 15 minutitKüpsemiseks 1 tund

Koostisosad
800 g veisehakkliha
100 g spinatilehed
2 dl Riivsai
200 g (riivitud) Mozzarella
2 tk Muna
1 tl Sool
0.25 tl Must pipar

Valmistamine
Sega hakkliha, tükeldatud spinat, riivsai, 150 g riivitud mozzarellat ja munad. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta segu võiga määritud piklikku vormi või moodusta sellest ahjuplaadile piklik päts. Küpseta ahjus 175°C juures 50 minutit. Raputa peale ülejäänud riivitud juust ning küpseta veel 10 minutit. Serveeri keedetud kartulite või pastaga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee