Lihatoidu retseptid

Feta-hakklihavorm 

Raili Mikk, 19. november 2008, 10:23
Feta-hakklihavorm 
Lihtne ahjuvorm, millele annab maheduse tomat ja soolasuse fetajuust.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 20 minutitKüpsemiseks 20 minutit

Koostisosad
300 g Makaronid
400 g veise- ja seguhakkliha (nt pooleks)
1 tk Harilik sibul
2 küünt Küüslauk
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
1 dl vesi
100 g fetajuust
150 g Riivjuust
2 tl Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda makaronid pehmeks. Pruunista hakkliha koos peenestatud küüslaugu ja sibulaga. Sega hulka vesi, purustatud tomatid ning fetajuust, maitsesta paprikapulbri, soola ja pipraga. Pane hakklihasegu ja makaronid ahjuvormi, sega läbi ning raputa peale riivitud juust. Küpseta rooga ahjus 180°C juures 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee