Lihatoidu retseptid

Hakkliha-nuudlivorm 

Toidutare, 8. märts 2009, 22:47
Hakkliha-nuudlivormFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev õhtusöök, mis on meeltmööda kõigile pereliikmetele. Sobib hästi koos rohelise salatiga. Kalkunihakkliha võid soovi korral asendada ka muu hakklihaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistuseks 20 minutitKüpsemiseks 20-25 minutit

Koostisosad
200 g nuudlid
500 g (kalkuni-) Hakkliha
1 sl või praadimiseks
1 kuni 2 küünt Küüslauk
2 tk Tomat
200 g Kodujuust
1 dl 10% rõõsk koor
1 dl hakitud roheline sibul
0.5 sl või vormi määrimiseks
100 g Riivjuust
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta. Pruunista hakkliha võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee