Krevetid küüslaugu ja tšilligaFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
5. juuni 2009, 08:41

Krevetid küüslaugu ja tšilliga

Hispaania köögist pärineva tapase- kultuuri esindajast õhkub rikkalikult küüslauku ja tšillit. Kasuta suuri hiidkrevette või väiksemaid kooritud krevette.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g kooritud (hiid)krevetid
3 sl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
2 tl tšillihelbed
2 tk või väiksem kuivatatud tšillikaun
Sool

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned ning tšillihelbed või käte vahel peenestatud tšillikaunad. Lisa kohe ka krevetid ja kuumuta kiirelt läbi. Maitsesta vähese soolaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.