Kalatoitude retseptid

Krevetid küüslaugu ja tšilliga 

Angeelika Kang, 5. juuni 2009, 08:41
Krevetid küüslaugu ja tšilliga Jaan Heinmaa
Hispaania köögist pärineva tapase- kultuuri esindajast õhkub rikkalikult küüslauku ja tšillit. Kasuta suuri hiidkrevette või väiksemaid kooritud krevette.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g kooritud (hiid)krevetid
3 sl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
2 tl tšillihelbed
2 tk või väiksem kuivatatud tšillikaun
Sool

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned ning tšillihelbed või käte vahel peenestatud tšillikaunad. Lisa kohe ka krevetid ja kuumuta kiirelt läbi. Maitsesta vähese soolaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee