Kiudainerikkad toidud

Aedoad küüslaugu ja sidruniga 

Angeelika Kang, 5. juuni 2009, 10:15
Aedoad küüslaugu ja sidruniga Angeelika Kang
Kerge lisand liha- ja kalaroogadele, iseseisva toiduna serveeri näiteks riivitud kõva juustuga ülepuistatult.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g (rohelised) Aeduba
1 sl Oliiviõli
1 tk sidruni riivitud koor
2 küünt Küüslauk
1 sl (hakitud) Petersellilehed
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda aedube soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Kurna ja vala tagasi kastrulisse. Lisa õli, riivitud sidrunikoor, hakitud küüslauguküüned ja lehtpetersell. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kohe. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee