Aafrika köök

Marokopärane ahjukala 

Angeelika Kang, 23. september 2010, 06:05
Marokopärane ahjukalaFoto: Jaan Heinmaa
Klassikaline Maroko marinaad, kus on põnevaid uusi maitseid ja eksootilisust, valmib ilma suurema vaevata.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 küünt Küüslauk
1 tl Sool
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
2 sl Jahvatatud koriandriseemned
1 peotäis Petersellilehed (hakitud)
0.5 dl Õli
ühe sidruni pressitud mahl
0.5 tl Cayenne'i pipar
800 g Kalafilee (siig, koha, karpkala jne)

Valmistamine
1. Haki küüslauguküüned ja hõõru koos soola, paprikapulbri, koriandri ja peterselliga peeneks. Nirista vähehaaval ja pidevalt hõõrudes hulka õli. Maitsesta sidrunimahla ja Cayenne´i pipraga.
2. Määri segu kalafileedele ning küpseta rooga ahjus 225° juures 25 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee