Võileivade retseptid

Lihtne küüslaugusai ürtidega 

Toidutare, 9. juuni 2008, 08:24
Vana hea küüslaugusai, mis kipub unustusehõlma vajuma. Kasuta endale meelepäraseid värskeid ürte, nagu basiilikut, punet ja lehtpeterselli. Suvisel ajal võid seda küpsetada fooliumisse pakitult grillil.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk pikk sai
6 küünt Küüslauk
100 g Või
0.5 tl Sool
4 sl hakitud ürdid(pune,basiilik,petersell)

Valmistamine
Lõika pika saia sisse 3 cm vahedega sälgud, kuid mitte põhjani välja. Haki küüslauguküüned, hõõru soolaga pudrutaoliseks massiks ja sega pehme võiga. Lisa hakitud ürdid ning sega ühtlaseks massiks. Määri segu teelusikaga saiasälkudesse, paki sai küpsetuspaberisse ja küpseta ahjus 180°C juures 20 minutit. Kui soovid krõbedamat pealispinda, küpseta lõpupoole ilma küpsetuspaberita. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee