Itaalia köök

Orsotto spargli ja suvikõrvitsaga 

Angeelika Kang, 6. juuni 2009, 05:38
Orsotto spargli ja suvikõrvitsagaFoto: Angeelika Kang
Hõrgult laimimaitseline köögihautis valmib lihtsa vaevaga. Võid proovida lisada veel külmutatud rohelisi herneid, mis annavad kergelt magusat maitset.

Kogus: neljale

Koostisosad
50 g Või
2 sl Õli
1 tk šalott- või tavaline sibul
2 küünt Küüslauk
2 dl speltanisukruubid
5 dl kanapuljong
poole laimi pressitud mahl
200 g(roheline,mini) Spargel
1 tk (väiksem) suvikõrvits
50 g Parmesan v. muu kõva juust
Must pipar

Valmistamine
Sulata kastrulis või. Lisa õli ja prae ( kuid ära pruunista ) hakitud sibulat ja küüslauku mõni minut. Lisa külma veega loputatud kruubid ning jätka praadimist mõni minut. Lisa vähehaaval kuum puljong ja laimimahl. Kui kogu puljong on kruupidesse imendunud, lisa tükeldatud sparglivarred ja suvikõrvits. Lisa ka riivitud Parmesan, sega ühtlaseks ning tõsta tulelt. Maitsesta musta pipraga ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee