Küpsetatud latikas küüslaugu, tšilli ja ingverivõiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g terve latikas
Sool
Must pipar
2 sl Või
2 sl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
1 punane kaun Tšilli
2 cm tükk Ingver
1 peotäis Basiilik (värske)
Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Puhasta kala ja lõika noaga külgedele sälgud. Maitsesta seest ja väljast soola-pipraga. Puista vahele pool hakitud basiilikust. Haki küüslauk, tšilli ja ingver. Sulata kastrulis või ja lisa oliivõli. Lisa ka hakitud küüslauk, tšilli ning ingver. Kuumuta mõni minut. Vala pool segust kala vahele ja teine pool kala peale. Küpseta rooga ahjus 20 minutit, sõltuvalt kala suurusest. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)