Päevaretsept

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga 

Angeelika Kang, 27. oktoober 2009, 09:53
Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja kiire argiroog, millele lisavad tulisust ning vürtsi küüslauk ja tšilli.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Tagliatelle
0.5 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
1 kaun Tšilli
100 g Peekon (toorsuitsu)
1 peotäis Petersellilehed

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta hetke. Lisa ribadeks lõigatud peekon, kuumuta veel veidi ja tõsta tulelt. Sega juurde nõrutatud pasta ja hakitud petersell. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee