Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Päevaretsept
27. oktoober 2009, 09:53

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga

Lihtne ja kiire argiroog, millele lisavad tulisust ning vürtsi küüslauk ja tšilli.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Tagliatelle
0.5 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
1 kaun Tšilli
100 g Peekon (toorsuitsu)
1 peotäis Petersellilehed

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta hetke. Lisa ribadeks lõigatud peekon, kuumuta veel veidi ja tõsta tulelt. Sega juurde nõrutatud pasta ja hakitud petersell. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.