Küüslaugumaitseline borš lehttainast kaane all
Kogus: kuuele
Koostisosad
2 sl Või
2 sl Õli
1 tk Sibul
2 tk Peet
2 tk Porgand
4 tk Kartul
200 g hapukapsas
1 l puljong
2 lehte Loorber
10 tera Must pipar
2 tl suhkur
2 sl pressitud sidrunimahl
8 küünt Küüslauk
1 peotäis Petersellilehed
300 g lehttainas
Valmistamine
Sulata potis või. Lisa õli, viilutatud sibul, riivitud peet ja porgand ning kuumuta 5 minutit. Lisa riivitud kartul ja kuumuta veel veidi. Lisa hapukapsas, puljong, loorber, terapipar ja suhkur ning keeda, kuni kartul ja peet on pehmed. Maitsesta sidrunimahla ning hakitud küüslaugu ja peterselliga. Kuumuta ahi 225°C-ni. Tõsta supp kuumakindlatesse ahjuvormidesse. Rulli tainas laiali. Kata vormid lehttainast kaanega, pintselda pealt veega ja küpseta ahjus 10 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
Kommentaarid (0)