Itaalia köök

Valged aedoad tomatikastmes 

Angeelika Kang, 5. juuni 2009, 10:00
Valged aedoad tomatikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Traditsiooniline Toscana oatoit sisaldab selle piirkonna kaht kõige tähtsamat toiduainet - uba ja tomatit. Lihtne, kuid samas väga toitev roog. Serveeri itaalia leivaga või liharoogade kõrvale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
250 g kuivatatud valged aedoad
4 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
5 tk (küpset) Tomat
1 sl (hakitud,värske) Pune
1 sl (hakitud,värske) Salvei

Valmistamine
Pane oad ööseks suuremasse potti külma vette likku. Kurna ja vala tagasi potti. Kalla peale külm vesi ning keeda vaiksel tulel 1 tund. Kurna oad. Kuumuta kastrulis õli ja lisa hakitud küüslauk ning tomatid. Hauta tasasel tulel kaane all 15 minutit. Lisa hakitud ürdid ja oad. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee