Retseptid

Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega 

Angeelika Kang, 18. juuni 2008, 09:15
Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega Jaan Heinmaa
Itaaliapäraseid vardasaiu on hea süüa salati või suvise külmsupi kõrvale. Ühtviisi head on need nii grillil kui ka ahjus küpsetatutena.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
3.5 dl leige vesi
25 g pärm
1 sl suhkur
1 sl Sool
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 peotäis päikesekuivatatud tomatid õlis
4 küünt Küüslauk
7 dl Jahu
2 sl oliivõli

Valmistamine
Sega pärm ja vesi. Lisa suhkur, sool, basiilik, peeneks hakitud päikesekuivatatud tomatid, hakitud küüslauk ja õli. Sega hulka jahu. Sõtku, kuni tainas lööb käte küljest lahti. Kata kauss toidukilega ja lase soojas kohas 1 tund kerkida. Kummuta tainas jahusele lauale ning jaga 10 tükiks. Rulli tükid piklikeks juppideks ja keera ümber puidust või metallist grillvarraste. Grilli või küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee