Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
3.5 dl leige vesi
25 g pärm
1 sl suhkur
1 sl Sool
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 peotäis päikesekuivatatud tomatid õlis
4 küünt Küüslauk
7 dl Jahu
2 sl oliivõli
Valmistamine
Sega pärm ja vesi. Lisa suhkur, sool, basiilik, peeneks hakitud päikesekuivatatud tomatid, hakitud küüslauk ja õli. Sega hulka jahu. Sõtku, kuni tainas lööb käte küljest lahti. Kata kauss toidukilega ja lase soojas kohas 1 tund kerkida. Kummuta tainas jahusele lauale ning jaga 10 tükiks. Rulli tükid piklikeks juppideks ja keera ümber puidust või metallist grillvarraste. Grilli või küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
Kommentaarid (0)